bådudstyr

Alt i bådudstyr

Alt i bådudstyr

advertorial

Køb udstyr til din båd online

Marinelageret ApS har eksisteret siden 2007, og har i mange år været en af Danmarks førende webshops inden for bådudstyr. Virksomheden holder til i Sønderborg, og servicerer de lokale sejlere samt turister. Hos Marinelageret finder du næsten alt i reservedele og udstyr til din båd. Desuden har de et bredt udvalg af produkter til bådpleje og vedligeholdelse.

Virksomhedens ejere har selv erfaring som bådejere, og står derfor klar til at yde Danmarks bedste service til dig, der har brug for hjælp til dit eget bådeventyr.

bådudstyr

Værd at vide om bådpleje

Er du ny inden for sejlads, eller er tiden kommet til at din nuværende båd skal gøres klar til en ny sæson, kommer her et par gode råd.

Affugtning: Fugt i form af kondens er med til at skabe et dårligt indeklima ombord på din båd. Derudover kan det resultere i skimmelsvamp og korrosionskader. For at afhjælpe dette problem, er det vigtigt at affugte sin båd. Hos Marinelageret kan du få smarte fugtopsamlere i plasticbøtter, der eliminerer både fugt og dårlig lugt. Du kan også få en komplet luftaffugter med absorptionsteknologi, der egner sig godt til både, sommerhuse, kældre osv. 

Slibning og polering: Det er vigtigt at gøre sit forarbejde godt, hvis man vil se flotte resultater på sin båd. Hos Marinelageret finder du bl.a. produkter fra Renskib til optimal rensning og polering af din båd. Få f.eks. et komplet sæt Renskib produkter, der indeholder alt fra polerpasta til forsegling og gelcoat rengøring. Sættet indeholder således alt hvad du har brug for, når din båd skal sættes i stand efter at have været pakket væk i en hel sæson. Renskib lever op til alle miljøkrav inden for området.

Marinelageret har det hele: Besøg Marinelagerets webshop, og find alt hvad du har brug for inden for bådudstyr og bådpleje.