lydbøger

Behagelige læseoplevelser for alle med lydbøger

Behagelige læseoplevelser for alle med lydbøger

Mange mennesker vælger digitale lydbøger frem for almindelige, fysiske bøger, når læselysten skal stilles. Dette kan der være mange gode grunde til. Måske lider man af et synshandikap eller dysleksi (ordblindhed). Det kan også være, at man efter mange timers arbejde ved computer skærmen simpelt hen er for træt i øjnene til at kunne læse en god bog, når man komme hjem. Eller man er for travlt optaget med huslige gøremål i det daglige til at kunne finde tiden og roen til at fordybe sig i bøgernes magiske verden.

Lydbøger – behagelig læsning for alle

Det kan også være tilfældet, at man bare nyder at få læst en god historie højt frem for selv at tage den ind via det trykte ord. Dette er der absolut intet forgjort i. I modsætning til før i tiden, hvor lydbøger udelukkende var tilgængelige for blinde og svagtseende via de specialiserede blinde biblioteker – og i øvrigt kun fandtes i stærkt begrænsede oplag på grund af mediets (kassettebåndets) manglende evne til umiddelbar mangfoldiggørelse – kan lydbøger nu erhverves af alle med et abonnement på en digital lydbogs tjeneste.

Hos Politikenbooks finder du eksempelvis et stort og meget bredt sortiment af lydbøger, indtalt på dansk af dygtige og professionelle oplæsere. Du kan finde alt fra historiske værker til kærligheds romaner, krimier, novellesamlinger, ungdoms litteratur (young adult) og børnebøger til faglitteratur og biografier. Samtlige lydbøger hos Politikenbooks holder en stærk kvalitet – og i modsætning til tidligere tiders lydbøger er digitale lydbøger uendelige i oplag, og bliver ikke slidt og forvrængede med tiden.

Lyt til lydbøger fra Politikenbooks

Med et par gode hovedtelefoner, en smartphone eller en tablet, og et abonnement på Politikenbooks er du således godt rustet til at påbegynde dit lydbogs eventyr. Så læn dig tilbage og luk øjnene – og lad dig fortrylle af en god lydbog fra politikenbooks.dk