gulvafslibning

Få hjælp til en professionel og kompetent gulvafslibning i Næstved

Få hjælp til en professionel og kompetent gulvafslibning i Næstved

Har du trægulve i din bolig eller sommerhus, er du sikkert opmærksom på at de skal vedligeholdes. Der er rigtig mange der vælger et trægulv til hjemmet, da det er en gulvtype, der giver varme og sjæl modsat betongulve eller hvis du vælger klinker til hjemmet. Trægulve er dog en smule mere sarte end betongulve, hvorfor det kræver mere vedligeholde at holde flotte og pæne. Der er ingen bestemt tidshorisont for hvornår eller hvor ofte det kræver at du vedligeholder dine trægulve. Det afhænger meget af dit eget temperament og hvornår du bliver træt af at se på det trætte og slidte gulv. Der vil med tiden opstå mærker, ridser og misfarvninger i gulvet, når man bruger det hver dag. Det kan være mærker og ridser fra spisebordstole, fra husdyr som kat og hund eller hvis du generelt kommer til at tabe noget tungt på gulvet. Det kan være misfarvninger som f.eks. karry, kaffe, vin eller andre væsker med en kraftig farve. 

Vedligehold dit trægulv med en gulvafslibning

Når du skal vedligeholde dit gulv, skal du enten vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Her er det mest normalt at vælge en gulvafslibning, da det er en overfladisk behandling, der vil fjerne de ridser, mærker og misfarvninger, der er på 2 mm af trægulvets overflade. Modsat gulvafhøvling først er ved større skader på trægulvet. 

Her anbefaler vi at du vælger en fagmand til at udføre opgaven, frem for selv at kaste sig over projektet. 

Find en pålidelig gulvmand i Næstved

Vi har undersøgt markedet i Næstved og omegn. Her har vi lagt vægt på at finde en fagmand, der har et godt ry i Næstved og som har en del erfaring i både gulvafslibning og gulvafhøvling. Du kan dermed forvente et solidt arbejde, der vil give dit trægulv et fantastisk resultat.