vogmand

Find din professionelle vognmand i Aalborg

Find din professionelle vognmand i Aalborg

Står du som entreprenør eller virksomhedsejer og har brug for en service partner som kan løse dine behov inden for transport og logistik? Så kan du med fordel vælge en vognmand i dit lokale område – for eksempel Aalborg Vognmandsforretning A/S.

Hvem er Aalborg Vognmandsforretning A/S?

Aalborg Vognmandsforretning A/S er en af de ældste og mest veletablerede vognmandsforretninger i det nordlige Jylland.

Aalborg Vognmandsforretning A/S har mere end 90 års erfaring med at levere vognmands tjenester i Aalborg og omegn, og er faktisk en sammenslutning af flere mindre vognmandsforretninger i og omkring Aalborg. Den oprindelige virksomhed kan spore sine rødder helt tilbage til 1929, hvor vognmands kørsel foregik ved rigtig hestekraft.

Siden blev det, der i dag kendes som Aalborg Vognmandsforretning A/S til ved en fusion mellem transport og vognmands firmaerne Nielsen & Klitgaard A/S, Hvorupgaard Transport A/S og I. K. Rask Lund A/S. Denne konsolidering har sikret en effektiv drift og det optimale kompetence grundlag for videreførsel af vognmandsforretningen samt en frugtbar kombination af de enkelte virksomheders kerne kompetencer.

En senere fusion med virksomheden Niels Pedersen & Sønner A/S bidrog yderligere til at styrke Aalborg Vognmandsforretning A/S’ position på det danske marked, og har sat virksomheden i stand til at tilbyde en endnu bredere vifte af fragt og transport services.

Når du vælger Aalborg Vognmandsforretning A/S som din vognmand i Nordjylland, kan du således være sikker på at få en transport og logistik partner med en solid ekspertise og et ditto fagligt og erfaringsmæssigt grundlag. Dine fragt opgaver vil blive løst til et rent tolvtal uanset omfanget og karakteren heraf. Og så vil du aldrig komme til at betale overpris for vognmands ydelser, når du vælger at alliere dig med Aalborg Vognmandsforretning A/S.

Du kan læse mere om Aalborg Vognmandsforretning A/S’ tjenester, og få et godt tilbud på vognmands kørsel, på hjemmesiden aalborgvognmandsforretning.dk