gulvafslibning hillerød

Find en professionel gulvmand til gulvafslibning i Hillerød

Find en professionel gulvmand til gulvafslibning i Hillerød

De flotteste trægulve er dem, som gennem hele deres liv er blevet omhyggeligt passet og plejet efter forskrifterne. Hvis man virkelig går op i, at eens hjem skal fremstå fra sin bedste side, sørger man også for, at trægulvende til hver en tid har en ensartet og skinnende fremtoning. Har man valgt en ikke forseglende behandling af trægulv, som for eksempel olie, voks, lud eller sæbe, skal man være ekstra obs på at vedligeholde trægulvet på regulær basis.

Et sæbebehandlet trægulv, som er blandt de mest plejekrævende typer af gulv, skal helst vaskes grundigt mindst en gang om ugen med plejende sæbe, som holde gulvets overflade smuk og glat. Forsømmes denne rutine blot få gange, vil den beskyttende sæbe hinde blive slidt igennem, og træværket vil være sårbart over for slitage. Dette vil vise sig ved, at overfladen bliver mat og ru, der hvor den oftes betrædes. Den grålige film, som dannes i overfladen, er slidspor, som fremkommer ved, at støv og snavs nedtrædes i træværkets blotlagte overflade. Og den kan ikke fjernes ved almindelig gulvvask.

Få bugt med slidspor, skjolder og overfladiske skrammer med en grundig gulvafslibning

Det samme gælder for de skjolder og pletter, som uvægerligt vil fremkomme, når du spilder eksempelvis kaffe eller te på dit slidte trægulv. Gulvets overflade vil nemlig have mistet sine væske afvisende egenskaber, og vil derfor suge væsker til sig som en anden svamp.

Til alt held er disse skønhedspletter kun overfladiske, og kan fjernes ved en effektiv og skånsom gulvafslibning. Her fjernes nemlig kun det øverste par millimeter af træværkets overflade, og derfor behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dit trægulv kan tåle en gulvafslibning. Det kan de fleste trægulve nemlig – især hvis du får den udført at en dygtig og erfaren gulvmand med mange års erfaring. Find ham på gulvkanonen.dk – og book tid til en billig gulvafslibning.