firmafest

Hvis man nu får det dårligt til en firmafest

Hvis man nu får det dårligt til en firmafest

Nogle mennesker vil nok med det samme tænke, at der er en speciel grund til, at man er blevet dårlig til en firmafest, fordi man sætter lighedstegn mellem fest og så den danske kultur med alkohol.

Det kan da også sagtens tænkes, at årsagen til, at man har fået det skidt, er, at man har indtaget for meget alkohol, for hurtigt og måske på tom mave.

Men grunden til ens ildebefindende kunne også være, at man generelt bare har fået det dårligt, hvilket kan være af, at man har fået en madforgiftning af den mad, man spiste til firmafesten, hvorfor man hurtigt bør dele ens mistanke, så andre kan tage deres forholdsregler.

Måske var man allerede lidt sløj fra morgenstunden, som man håbede på ville gå væk i løbet af dagen, men det har så ikke rigtigt hjulpet trods smertestillende, roligt tempo med videre.

Andre grunde kan være, at man måske har en medfødt skavank, som er sprunget ud i fuldt flor igen på dagen og som gør, at man simpelthen ikke kan holde fokus på andet, end at det gør ondt.

Det kan da også tænkes, at man er gravid, og man så er blevet dårlig i løbet af dagen. 
I dette tilfælde bør man også meddele det til andre og komme hjem hurtigst muligt, så der er familie med videre, der kan tage sig af en.

Det er netop også det, man bør gøre i de situationer: man finder ud af eller prøver at regne sig frem til, hvad problemet er hos den enkelte.

Hvis vedkommende er kommet i bil til festen, så skal vedkommende måske ikke tage den hjem igen, hvorfor man bliver nødt til at tage det offentlige.
Eventuelt bør man her følges med en person, hvis vedkommende har det virkelig skidt.

Er det muligt, så bør en ædru person køre vedkommende hjem, så man er sikker på, at personen kommer godt hjem.