videoovervågning

Hvorfor skal jeg opsætte videoovervågning i mit hjem?

Hvorfor skal jeg opsætte videoovervågning i mit hjem?

Du kan vælge at supplere dit moderne alarm system og dit top sikrede låse system med effektiv videoovervågning. Dette kan du gøre, hvis du ønsker at sikre dit hjem optimalt, og ønsker mulighed for at kunne bruge video optagelser som dokumentation, skulle uheldet være ude, og en tyv bryder ind i boligen.

Faktisk kan opsætning af videoovervågning have en vis præventiv effekt. Hvis du sætter et eller flere overvågningskameraer op uden for dit hjem, i behørig højde med synlige fra jorden, kan de snildt skræmme en indbrudstyv fra at gennemføre sit forehavende. Der er jo ingen, som har lyst til at havne på video optagelser midt i et lyssky foretagende.

Du kan også opsætte tydelig mærkning omkring dit hus, således at ingen kan være i tvivl om at boligen er overvåget ved hjælp af video kameraer. Dette kan også virke afskrækkende på potentielle misdædere.

Skulle en indbrudstyv trodse såvel alarmer som låse systemer, og vælge alligevel at bryde ind i din bolig, kan du ved hjælp af video optagelser fra videoovervågning opsat indendørs dokumentere forbrydelsen over for såvel politi som over for dit forsikrings selskab.

Politiet kan bruge video optagelserne i forbindelse med opklaringen, og vil have større chancer for at fange tyvene. Og dit forsikrings selskab vil hurtigere kunne gennemføre sagsbehandlingen når de har dokumentation for de stjålne værdier – med hurtigere udbetaling af forsikrings sum til følge.

Hvor finder jeg det bedste udstyr til videoovervågning?

Hvis du således ønsker at opsætte overvågningskameraer i eller omkring dit hjem, kan du med fordel købe dette hos DKKamera. Her finder du de bedste og mest brugervenlige videoovervågning pakker på markedet. Med moderne videoovervågning kan du blandt andet overvåge hjemmet ved hjælp af en app, og gemme dine optagelser i skyen.

Du kan se og bestille udstyr til videoovervågning på dkkamera.dk