marguerit smykker

Klassiske og tidløse Marguerit smykker - find dem online

Klassiske og tidløse Marguerit smykker - find dem online

Mangler du stadig at købe gaver til sommerens konfirmationer, bryllupper eller studentergilder – eller ønsker du at begave en af kvinderne i dit liv med noget smukt og personligt i anledning af hendes runde dag? Så kan du med fordel kigge i retning af elegante og tidløse smykker. Langt de fleste kvinder sætter pris på klassiske smykker, især de, der udstråler stil bevidsthed og god smag.

Marguerit smykker – en dansk klassiker

I denne kategori finder du de originale Marguerit smykker fra Lund Copenhagen. Marguerit smykker er designet efter den velkendte marguerit, som med sin solgule midte og slanke, hvide kronblade har været Danmarks national blomst igennem de seneste fire årtier. De fine Marguerit smykker går aldrig af mode, idet de med deres tidløse elegance har sikret sig en plads blandt smykke klassikere i Danmark.

Samtidig er margueritten symbolet på vores alle sammens elskede monark, Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe, som selv er set bære de smukke Marguerit smykker ved mange lejligheder.

Marguerit smykker fås som vedhæng til halskæder, som øreringe og ørestikkere og som armbånd og finger ringe. Selve blomsten findes i mange størrelser og variationer – du kan for eksempel få Marguerit smykker i rent sølv eller forgyldt sølv, og med sort eller hvid emalje. Og så kan Marguerit smykker nemt kombineres, både med hverandre og med andre klassiske smykker.

Hvor finder jeg det største udvalg af Marguerit smykker?

Hos Fangels, som er autoriseret forhandler af de originale Marguerit smykker fra Lund Copenhagen, kan du finde et velassorteret udvalg af de klassiske Marguerit smykker. Når du køber Marguerit smykker og andre smykker eller ure i den online shop på fangels.dk, leveres disse i smukke æsker, eventuelt med certifikat. Har du brug for at bytte dit Marguerit smykker, kan dette gøres i en af de mere end 300 fysiske butikker over hele landet.

Kig ind på fangels.dk og læs mere.