Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Køb din brugte bil på Danmarks største bilportal

Køb din brugte bil på Danmarks største bilportal

Når du leder efter en ny bil, er det en god idé først at gøre dig bilens formål klart. Skal bilen fungere som en slags supplement til familiens eksisterende vognpark, og måske kun bruges til let ærinde kørsel eller småture rundt omkring i lokal området? Eller er du på udkig efter en rummelig familiebil hvor sikkerheden og de gode køre egenskaber er indrettet til længere ture med dyrebart gods?

Uanset hvilket formål bilen skal tjene bør du se dig rigtig godt for når du køber bil. Der er trods alt ikke tale om nogen helt ubetydelig økonomisk udskrivning. Og derfor er det rigtig smart at vælge en bil som er bygget til at holde i mange år.

Spar penge ved køb af brugt bil

En anden ting du bør gøre dig klart er at nye biler i Danmark er utroligt dyre i anskaffelse. Du kommer hurtigt op på at skulle betale over det dobbelte af bilens faktiske pris i forbindelse med nyanskaffelse.

Dette skyldes de tårnhøje gebyrer som pålægges fabriksnye biler af den danske stat. Du vil med overvejende sandsynlighed være nødt til at optage et dyrt bil lån for at kunne finansiere købet af den helt nye bil. Og disse er samtidig grunden til at bilen taber voldsomt i værdi inden for de første tre leveår.

Derfor bør du overveje om familiens nye bil måske skal være en brugt én af slagsen. Når du vælger at købe en brugt bil frem for en splinterny model får du meget mere bil for dine penge. Du kan således vælge en større model fra et mere luksuriøst mærke end hvad du ville have råd til hvis du skulle købe bilen fra ny af. Og bilens værditab vil være markant lavere når den har tre til fem år på bagen.

Find brugte biler til salg på Biltorvet.dk