eboligadvokat

Køb hus på et informeret grundlag: Få en advokat til at hjælpe dig

Køb hus på et informeret grundlag: Få en advokat til at hjælpe dig

Står du over for at skulle købe en bolig, er det altid en god ide, at du sørger for at få en advokat til at hjælpe dig. Vedkommende kan læse papirerne igennem og tjekke, at alt er, som det skal være. Når du køber et hus, er det jo typisk en af de største økonomiske beslutninger, du træffer. Derfor er det også vigtigt, at der ikke dukker nogle ubehagelige overraskelser op senere hen. 

Et af de advokatfirmaer, du kan overveje at kontakte, eBoligadvokat.dk. De har stor erfaring med at hjælpe ved køb af hus. Lige meget om du er førstegangskøber, eller du har været igennem møllen nogle gange før. Læs mere her

Når du får eBoligadvokat til at hjælpe dig, gennemgår de købsaftalen og alle øvrige dokumenter i forbindelse med handlen med dig. Hvis du vil have et advokatforbehold på handlen, kan de udarbejde det. De kan stå for al korrespondance med sælgeren og banken og kan rådgive dig om, hvilken type ejerskifteforsikring du bør vælge. Endelig hjælper de dig med at tinglyse skødet og udarbejde en refusionsrapport. 

Vælg sikkerhed frem for alt 

At hyre eBoligadvokat til at hjælpe dig med dit huskøb kommer til at koste lidt over 7000 kroner. Derudover skal du også regne med ekstra omkostninger til Tinglysningsretten. De penge slipper du ikke udenom at bruge, men du kan selvfølgelig vælge at spare advokaten væk. Så har du til en ny sofa eller noget maling. 

Men det er en dum ide ikke at bruge penge på en advokat. Med advokaten får du en tryg bolig handel, og når du sidder i din nye bolig, er det rart at kunne gøre det med en god følelse i maven. Derfor bør du altid have en advokat inde over. Der findes mange advokater, der har specialiseret sig på området. Det vil derfor være nemt for dig at finde en.