Låsesmed / låseservice

Låsesmed på Østerbro

Låsesmed på Østerbro

editorial

Du kender sikkert til begrebet låsesmed, og ved at sådan én fortrinsvis arbejder med låse og nøgler. Men havd laver en låsesmed egentlig – og hvornår har du brug for hjælp fra en låsesmed?

Oplukning af døre – en opgave for din låsesmed

Hvis du nogensinde bliver låst ude af dit hjem eller din bil, vil en autoriseret låsesmed kunne hjælpe dig med at komme hurtigt og sikkert ind igen. De har værktøjet og ekspertisen til at bryde eller omgå enhver lås og kan endda skære nye nøgler ud på stedet.

Er dine låse gamle og slidte, og er patentet på nøglerne udløbet, kan det samtidig være en god idé at få alle låsene i boligen opgraderet. Også her kan en låsesmed hjælpe.

Hvornår skal gamle låse skiftes ud?

Det er en god idé at udskifte dine låse med et par års mellemrum, eller når du flytter. Det sikrer, at dit hjem altid er sikkert, og at du har det mest moderne låsesystem.

Låsesmed / låseservice

En professionel låsesmed kan rådgive dig om, hvornår du skal udskifte dine låse, og kan endda levere et nyt låsesystem, hvis det er nødvendigt. De kan også omskifte dine eksisterende låse, så de fungerer med en ny nøgle – dette er en langt billigere løsning end at udskifte hele låsen.

Hvad er omkodning af lås?

En omkodning er en proces, hvor en låsesmed udskifter tommelskiverne i din lås, så den fungerer med en ny nøgle. Dette er et billigere og nemmere alternativ til at udskifte hele låsen, og det giver dig ro i sindet, fordi du ved, at dine gamle nøgler ikke længere virker. Det er også en god idé at lave en ny nøgle, hvis du har mistet dine nøgler, eller hvis du tror, at de måske er blevet stjålet.

Du kan altid Finde en hurtig låsesmed på Østerbro hos Danlåse – læs mere på danlaase.dk