vvs

Lad dit lokale VVS firma hjælpe med rørene

Lad dit lokale VVS firma hjælpe med rørene

Når man som nybagt husejer endelig får sit helt eget tag over hovedet, kan det føles som en kæmpe befrielse. Er man vant til at bo i lejlighed er det en stor lettelse at slippe af med larmende overboer, emsige underboer og naboer som er lidt for tæt på.

Samtidig vil man med sit eget hus som regel have adgang til egen have – og man kan bestemme meget mere over indretningen når man er herre i eget hus. Dog skal man være opmærksom på at der følger visse forpligtelser med når man således selv ejer sin bolig og ikke længere er en del af en forening.

Man kan for eksempel ikke længere blot ringe til viceværten når der opstår situationer så som manglende varme i radiatoren, strømsvigt, eller en tilstoppet faldstamme. Her er man selv ansvarlig for at tilkalde de rette fagfolk så som en kloakmester, en elektriker eller el installatør eller en VVS’er.

Derfor er det en god idé at have en liste over autoriserede fagfolk i lokal området som hurtigt kan træde til i tilfælde af akut opståede nødsituationer. Og på denne liste bør der figurere en autoriseret VVS installatør.

Hvornår skal jeg tilkalde VVS manden?

Din VVS mand vil kunne hjælpe dig med alt hvad der vedrører arbejde på de faste VVS installationer i din bolig. Disse inkluderer vandrør, gas ledninger og lignende elementer som ikke umiddelbart kan fjernes fra boligen.

Det er meget vigtigt at din VVS installatør er autoriseret til at udføre arbejde på faste installationer. På den måde er du nemlig sikret et stykke vel udført VVS arbejde når du overlader det til din lokale VVS mand.

Kompetent hjælp til VVS arbejde på Amager

Ligger dit nye hus på Amager hedder din lokale VVS mand Claus A. Axmark VVS. Klik ind på caavvs.dk og læs mere.