vinyl

Orker du egentlig den her bølge med vinyler?

Orker du egentlig den her bølge med vinyler?

Pludselig var det som om, at alle mennesker havde en holdning til det med at lytte til musik på vinyl, og det var ofte noget med, at man foretrak den slags fremfor streaming, CD’er med videre.

Det kunne du da ikke forstå, for det fyldte jo en del at lytte til vinylplader, vinylplader kan være dyre, og man kan ikke have det med på farten.

Sådan har du det faktisk stadigvæk den dag i dag, selvom dine venner forsøger at forklare dig, hvorfor det er stor kunst at lytte til vinyler, selvom du forbinder det med noget, som dine forældre gjorde, da de var unge, og der er trods alt sket en udvikling siden da.

Det ser bøvlet ud at starte sådan en vinylplade, man kan have svært ved at finde det rette nummer, og så skal man vende den plade på et tidspunkt for at lytte videre.

Hvorfor er mange mennesker lige så glade for det her?

Måske er vinyler bare ikke noget for dig

Dine hipster-venner forsøger at forklare dig om en varm fornemmelse i musikken, som man kun kan finde på vinyl, men for dig lyder det bare som lidt skratten.

Hvorfor skulle man betale penge for ting, der virker gammeldags eller ser sådan ud?

Du bed heller aldrig på det med vintage-tøj med videre, og når nogle forsøger at sælge noget moderne i gamle klæder, så bliver du virkelig irriteret.

Du er glad for, at du kan have din musik med på farten, i en skarp kvalitet og afspille meget let, hvor du har det meste online.

Så kan de andre have deres elskede vinyler for dem selv, for det er trods alt bare en retro-bølge, end at det er en decideret renæssance for vinylen, mener du.

Så det er din dom, at selvom vinylerne har det godt for tiden, så skal folk nok vende næsen mod den moderne retning igen.