rentefrit lån

Rentefrit lån - når man lige mangler penge

Rentefrit lån - når man lige mangler penge

Et gammelt udtryk hedder, at penge er roden til alt ondt – men det er faktisk en forkert overlevering af udtrykket, har det senere vist sig.

Faktisk lyder den korrekt formulering, at det er kærligheden til penge, der er roden til alt ondt, og det giver jo også i sig selv mere mening!

Penge i sig selv er ikke onde, men det er et udvekslingsmiddel af værdi, som har erstattet praktiske varer, som vi tidligere handlede med. For at gøre økonomien stabil, så har man fastsat en bestemt værdi på pengene og lavet et bestemt antal af disse i for eksempel guldbarrer og trykte penge.

Det er vores fælles enighed om, at tilliden til værdien på disse penge er aktuelt og godtaget: ingen tillid, ingen penge.

Så derfor er det ikke smart, når nogle får “guldfeber” og forelsker sig i pengene og vil have flere, laver dem selv eller – i denne sammenhæng – tager en masse lån med høje renter for at få råd til en masse ting, som man måske tror, man ikke kan undvære eller fejlagtigt opfatter, vil gøre en lykkelig.

Men den praktiske tilgang til at skulle have penge er meget bedre, for det kan være, man akut skal have betalt en uventet regning, eller der er kommet en større udgift, man ikke lige havde kalkuleret med, men som man ikke kan undvære.

Her kan det virkelig betale sig at gå efter et rentefrit lån, når man præcist ved, hvad man mangler penge til, og det er et bestemt beløb, man gerne vil låne; samt at man ved, hvornår og hvordan man kan betale de penge tilbage. 

I den sammenhæng har du måske brug for lige at blive peget i den korrekte retning til at få sådan et lån, og her kan vi henvise til hurtigudbetaling.dk, så du kan få de nødvendige penge.