Reparation af badekar

Reparation af badekar med ny stærk emalje

Reparation af badekar med ny stærk emalje

advertorial

Nyder du at slappe af i dit badekar efter en hård og stressende dag på arbejde? Så bør du holde øje med karrets tilstand og beskaffenhed. Hvis emaljen er slidt er det nemlig ikke altid lige forsvarligt at tage lange varme karbade.

De grimme, gullige eller brunlige plamager, som stammer fra kalk eller okker i vandet, kan nemlig sammen med revner og skrammer i badekarrets emalje huse mikroorganismer så som bakterier og svamp. Disse kan potentielt være sygdomsfremkaldende. Og dermed løber du en helbredsmæssig risiko hver gang du nedsænker dit legeme i et badekar fyldt med lunt vand.

Lad dit badekar renovere og undgå risikoen for sygdomme

Svarer dit badekar til det oven for beskrevne er der til alt held hjælp at hente hos en badekarsmaler. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at sætte badekarret flot i stand så det kommer til at stå som nyt.

En reemaljering af et badekar kan få badekarret til at skinne igen. Og så er det langt billigere at lade badekarret sætte i stand end det er at skifte det ud.

Med en ny stærk emalje kan du komme alle revnerne, skrammerne og den misfarvede plamage til livs. En professionelt udført reemaljering af dit badekar sikrer at der i løbet af de næste mange år ikke opstår revner og ridser samt misfarvede plamager som kan give anledning til bakterie eller svampe vækst. Og så kan du atter trygt benytte dit gamle badekar som ramme om dine hjemmespa aftener.

Hvem kan renovere et badekar med reemaljering?

Reemaljering er en proces som minder meget om en professionel autolakering. Lige som en autolakering skal renovering af badekar udføres af en erfaren fagperson. Hvis du er bosat i København eller nærmeste omegn an du med fordel benytte Emaljespecialisten.

Få et godt tilbud på reparation af badekar på https://www.emaljespecialisten.dk/reparation-af-badekar/.