Alkoholbehandling

Ret op på dit liv med en alkoholbehandling

Ret op på dit liv med en alkoholbehandling

advertorial

Er du alkoholiker, og vil du gerne have dit gamle liv tilbage? Så læs med i det følgende.

Kan jeg nogensinde blive ædru igen?

Måske synes du at alkoholafvænning lyder som en håbløs mission. Du har muligvis selvprøvet at lægge flasken på hylden mange gange uden held.

Det kan være rigtig svært at kvitte sprutten, især hvis man har været alkoholiker igennem meget lang tid. Så vil éns alkohol forbrug nemlig være temmelig voldsomt, og man vil sandsynligvis have gerådet sig ud i et svært misbrug.

alkoholbehandling

Det betyder for det første at kroppen har udviklet tolerans over for stoffet, og for det andet at druk er blevet en indgroet del af éns hverdag. Tolerans gør det umuligt for kroppen at fungere uden en vis mængde alkohol i blodet – og der skal samtidigstigende mængder til for at opnå den ønskede effekt. Dette er med til at fast holde én i de samme handlemønstre, hvilket betyder at det bliver endnu mere vanskeligt at komme ud af vanen.

Tag ophold på et misbrugscenter og kvit sprutten én gang for alle

Derfor er det meget vigtigt at du i forbindelse med din afvænning for det første får lov at afruse under overvågede forhold, og for det andet kommer ud af dine vante omgivelser i en periode. Et typisk behandlings forløb på et misbrugscenter har en varighed på cirka fem uger, og indledes med en afrusning hvor alle de skadelige stoffer renses ud af dit system.

Når du lader dig indskrive på et misbrugscenter behøver du således ikke at frygte de voldsomme alkohol abstinenser, og du skal ikke gennemleve disse på egen hånd. Afrusningen følges op af intensiv terapi, i grupper såvel som på individuel basis.

Hos Behandlingscenter Stien tilbydes alkoholafvænning efter Minnesota kuren. Klik ind og få yderligere information om behandling af alkoholmisbrug hos Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk.