A Course in Miracles

Sådan finder du kurser til selvhjælp

Sådan finder du kurser til selvhjælp

advertorial

Mennesket er en skrøbelig størrelse, selvom mange af os ikke vil indrømme det. Det er også dette der adskiller os fra dyrene. Dyr har ikke evnen til at reflektere og filosofere over deres følelser og deres grund til at eksistere.

De eksisterer bare. Mennesket derimod, er fyldt med følelser som alle sammen påvirker os på forskellige måder. Det kan være hårdt at være menneske og det er derfor godt at arbejde med sig selv og sine følelser.

image

Sådan arbejder du med dig selv

Der findes utroligt mange bøger og artikler, samt videoer og kurser derude, der alle har til formål at hjælpe dig med at finde den indre balance og få det meste ud af livet. Det kan være svært at navigere rundt i alle disse tilbud og vide hvad man skal vælge.

I sidste ende er det kun dig selv der ved hvad der vil hjælpe dig, så vær ikke bange for at prøve forskellige ting af. Et kursus i mirakler, eller at andet form for kursus kunne måske være det du har brug for. 

Du kender dig selv bedst

Det er kun dig der ved hvad du føler inderst inde og dermed har brug for at arbejde med. Det kræver derfor at du er ærlig overfor dig selv, og åben over for at lade andre mennesker komme ind, der hvor det nogle gange gør ondt. Det er dog det hele værd, når man gennemgår denne form for proces og endelig står et sted i livet, hvor man kan sige at man med garanti ved hvem man er og hvad man vil med sit liv.

Vær ikke bange for at bede om hjælp

Hvis du ikke ved hvor du skal begynde, eller hvad du skal arbejde med, så tøv ikke med at række ud til andre mennesker, især ikke dem der er tæt på dig. Ingen vil dømme dig for at være på en rejse for forståelse, men i stedet hjælpe dig så godt de kan.