dobbelt terrassedøre

Skab et lyst og lækkert anneks med dobbelte terrassedøre

Skab et lyst og lækkert anneks med dobbelte terrassedøre

editorial

Har du bygget et anneks i din have, vil du sikkert gerne gøre det til et lyst og rart sted at være. Men mange vinduer i et lille rum kan både gøre det svært at indrette og være lidt overvældende. Derfor kan det i stedet være en god ide, at du fokuserer på at gøre døren til den primære lyskilde. Ved for eksempel at vælge en dobbelt terrassedør kan du virkelig få meget lys ind i rummet. Faktisk kan det være, at terrassedørene er nok til, at du ikke behøver at have vinduer i rummet. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at finde et stort udvalg af dobbelte terrassedøre til dit anneks, er på webshoppen klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for dobbelte terrassedøre. Dermed kan du nemt finde dem, der passer til lige præcis dit anneks. Det er en stor fordel for dig, da du så både kan få de materialer, og det udseende, som du gerne vil have.

dobbelt terrassedøre

Vedligeholdelsesfrie terrassedøre er et populært valg for mange 

I en tid, hvor mange har rigtig travlt, kan det være rart, at der er så lidt vedligeholdelse ved dit hjem som muligt. Det gælder selvfølgelig også for dit anneks. Derfor er det meget populært at vælge træ/alu til rammen på terrassedørene. Træ/alu er nemlig stort set vedligeholdelsesfrit og skal heller ikke males årligt. Det giver dig altså langt mindre arbejde med vedligeholdelse. 

Udover at du skal tage stilling til, om din terrassedør skal være i træ eller træ/alu, skal du også tage stilling til, hvilken form for glas der skal være i terrassedøren. Du kan selvfølgelig vælge almindeligt glas, men der findes for eksempel også solbeskyttende glas, der mindsker den mængde af varme, der trænger igennem glasset. Det kan være særligt rart i et lille rum som et anneks, der hurtigt kan blive varmet op af solen.