motocross hjelm

Skal du have fingrene i en ny motocross hjelm?

Skal du have fingrene i en ny motocross hjelm?

Når det kommer til motocross som sportsgren, så er der nok ikke nogen tvivl om, at dette er en udstyrssport. Det kan naturligvis være dyrt for pengepungen, men samtidig er det en god undskyldning for, at du løbende kan erhverve dig nye ting. 

Når vi snakker om motocross udstyr, så er der flere ting, som er et must, du kører med. En af de ting er en motocross hjelm. Motocross hjelmen gør det meget mere sikkert at køre, da den beskytter dig mod de værste skader m.m., du kan få, hvis du styrter. Hvis du står til at skulle have en ny hjelm, så er det helt store spørgsmål, hvordan du skal vælge. 

Sådan vælger du en motocross hjelm

Der er en række forskellige faktorer, du kan have i baghovedet, når du skal købe en motocross hjelm. Som noget af det første kan du være opmærksom på den pasform, som hjelmen har. For det er alfa og omega, at den sidder godt på dit hoved, så den giver præcis den støtte, den skal. 

En anden ting du kan kigge efter, er det materiale, hjelmen er lavet af, da det også kan spille ind på, hvor god den er til at tage fra mod diverse stød. 

En tredje ting du kan kigge efter, er hjelmens ventilation. Ventilationen har nemlig også en del at sige for den komfort, du vil opleve, når hjelmen er på. Det er nemlig ikke til undgå, at du kan svede, mens du har den på. 

Udover de mange praktiske elementer, der skal være styr på ved en hjelm, så kan du også vælge ud fra designet. Måske kører du allerede med et bestemt mærke, eller måske er der en bestemt farve, som vil passe til resten af dit udstyr. Du kan derfor også vælge en hjelm, der falder i din smag: https://www.jegstrupcross.dk/shop/crosshjelme-57c1.html.